Dagen❤

Hejhej! Idag så slutade vi 5 minuter tidigare, Inte helt fel! Vi har haft matte, SO, idrott och sista passet såg vi på film och åt lite godis från filmkvällen;) men ikväll har vi träning klockan 6 så sitter och äter nu. Men hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi, hejdå!:)

Allmänt♡ | | Kommentera |

Fredag imorgon!❤

Hejhej! Idag är det torsdag och vi slutar tjugo i två efter skolan. Vi kommer ha idrott och antagligen någonting ute med tanke på vädret. Det är helt sjukt! Vi har haft mer en 25 grader i kanske 1-2 veckor snart! Igår var det 30 grader i solen tror jag. Men snart är det sommarlov så det kommer bli bra och roligt! Men vi kommer inte sjunga på skolavslutningen för det finns inte tid till det och vi vill inte heller. Men det kommer nog bli bra endå! Men imorgon är det fredag och en kompis till mig har kalas och efter skolan ska jag och Lovisa ner på stan och kolla på skolavslutningskläder och presenter till Pe (hon heter pernilla men vi kallar henne Pe och det är hon som har kalas) och antagligen annat också. Men hoppas ni får en bra torsdag så hörs vi, hejdå!
Allmänt♡ | | Kommentera |

Spring!❤

Hejhej! Idag slutade vi klockan tre som vanligt på tisdagar. Men dag så sprang vi blodomloppet med fotbollslaget. Vi skulle jogga/springa 5km och man kunde springa 10km (1mil) men vi sprang 5km. Jag sprang med Lovisa och jag tyckte vi var väldigt duktiga faktiskt! Vi gick lite då och då pgr mjälltugg (stavning) men annars så joggade. På slutet så sprang vi in i mål och det skilde två sekunder mellan oss! Jag fick 33 minuter och 24 sekunder och Lovisa fick 33 minuter och 22 sekunder. Men det var bra av oss! Sen så fick man en picknick påse och vi satt och fikade ett tag men sen åkte vi hem. Och imorgon efter lunchen så ska min klass (5B) och Lovisas klass (5A) åka och bada i en sjö som ligger nära så det kommer bli roligt! Men hoppas ni får en bra onsdag så hörs vi, hejdå!:)

Upp