Olika:)

Hej! Idag efter lunchen åkte jag på planen och det var väll okej. Sen åkte jag hem och gjorde typ inget. Efter middagen åkte jag pappa och min lillebror oc köpte lite chips tills ikväll och nu sitter jag vid datron:) 
Och förlåt för att det kanske inte kommer upp så mycket bilder men min kamera har dummat sig lite och batteriet har tagit slut väldigt snabbt men imorgon så ska jag kanske ut och fota lite!;) Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi:) Hejdå!
Allmänt♡ | | Kommentera |

Fotbollsplanen

Hejsan, nästan hela dagen idag har jag tillbringat på fotbollsplanen. Det har varit väldigt kul och det var rätt varmt mitt på dagen. Men planen har varit stängt hela vinter och dom öppnade den i torsdags tror jag det var. Men som sagt så har det varit roligt på där!
Imorgon åker vi till en slalom backe som ligger ungefär en timme bort och vi kommer åka med min kusin som kommer från stockholm och det kommer bli roligt. Men ha det så bra sp länge, hejdå!:)
Allmänt♡ | | Kommentera |

Påsklov!

Hej, idag så fick vi påsklov! Helt fantastiskt! Efter skolan så fikade jag lite och sen dorg jag till fotbollsplanen med några stycken. Och vi hade roligt och spelade. Sen kom jag hem och efter tag skulle vi äta och nu har jag fasnat vid datorn. Imorgon är det fredag och jag har inga planer alls faktiskt. Men på Lördag så ska vi åka till bygdsiljum (en slalom backe) och åka med några släktignar som har åkt från Stockholm. Men ha det så bra så länge, hejdå!
 
 
Klicka på HÄR och njut  
Upp